Επιστροφές Προϊόντων

Κάποιες φορές τα πράγματα μπορούν να μην πάνε αρκετά καλά. Το κατανοούμε απόλυτα και στην ατυχή περίσταση ότι πρέπει να επιστρέψετε την αγορά σας, θα σας διευκολύνουμε!

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε είτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων είτε να την ανταλλάξετε για κάτι άλλο.

Kρατήστε την απόδειξή σας ασφαλή!

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος που έχετε λάβει, ελέγξτε πρώτα ότι το μέγεθος που αναγράφεται στο ένδυμα ταιριάζει με το μέγεθος που αναφέρεται στο διάγραμμα μεγέθους. Αν και σπάνια, είναι πιθανό το ρούχο να μην έχει μαρκαριστεί. Ενημερώστε μας και θα σας διευθετήσουμε. Αν θέλετε διαφορετικό μέγεθος, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα επόμενα βήματα

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε την αγορά σας έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που επιστρέφονται ή ανταλλάσσονται πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τους έχετε παραλάβει και στο αρχικό κουτί ή / και στη συσκευασία, χωρίς να έχετε αφαιρέσει την ετικέτα πάνω απο το προϊόν και χωρίς επίσης να έχετε χρησιμοποιήσει/φορέσει, το προϊόν, εκτός κι αν ήτανε μόνο για να το δοκιμάσετε πάνω σας.

Εάν υπάρχει ζημιά στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας και να αποστέλλετε φωτογραφία/ες ως αποδεικτικό στοιχείο.

Τα εκπτωτικά είδη ύψους 15% και άνω δεν υπόκεινται σε αλλαγή και επιστροφή.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος εάν το συνολικό κόστος αγοράς σας είναι κάτω από 24€ χρεώνεστε εσείς τα μεταφορικά έξοδα αποστολής όπου είναι ( 3€ ), ενώ αν υπερβαίνει το ελάχιστο όριο αυτό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται σε εμάς.

Έξοδα Επιστροφών-Αποστολών

Για Λάθος παραγγελία – μέγεθος – χρώμα – Αποστολή με ζημιά

1. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε την αγορά σας λόγο δικής μας υπαιτιότητας, έχουμε την ευθύνη να καλύψουμε όλα τα έξοδα αποστολής.

*Δική μας υπαιτιότητα θεωρείται μόνο όταν η αποστολή παραλήφθηκε καταστραμμένο ή σας έχουμε στείλει λάθος μέγεθος/χρώμα από αυτό που έχετε κατοχυρώσει κατά την Υποβολή της Αγοράς σας.

2. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε την αγορά σας λόγο δικής σας υπαιτιότητας για οποιοδήποτε λόγο εκτός το προαναφερθέν δικής μας υπαιτιότητας, έχετε την ευθύνη να καλύψετε όλα τα έξοδα αποστολής.

Αποδοχή αυτής της πολιτικής

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Με την πρόσβαση και τη χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών και την υποβολή των πληροφοριών σας συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτήν την Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους αυτής της Πολιτικής, δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες.

Τελευταία Ενημέρωση: 24/11/2021

Skip to content